Hi-Secure official partner of Dinec

Dinec International is een referentie op vlak van elektronische beveiliging en biedt een globaal assortiment voor bewaking van gebouwen en tijdbeheer. Het feit dat we al meer dan 30 jaar actief zijn op internationaal niveau vormt een waarborg voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw investeringen voor veiligheid.

Dinec International innoveert, ontwerpt en produceert. Wij ontwikkelen en commercialiseren als sinds 1981 oplossingen voor beveiliging en beheer van gebouwen. Hierbij staat het ontwerp van systemen met moderne en efficiënte technologie centraal. Onze oplossingen behouden de integriteit van uw onroerend of industrieel patrimonium en maken het dagelijkse technische en administratieve beheer gemakkelijker.

Het concept Dinec Building Management (DBM6000) bestaat uit modules die door ons bedrijf op punt werden gesteld. Deze werkwijze garandeert homogeniteit, samenhang en duurzaamheid voor de investering. Doordat zowel ons bureau voor ontwikkeling en de productie-eenheid gelegen zijn in het Belgische Eigenbrakel, kunnen we in perfecte symbiose samenwerken voor de controle en kwaliteit van onze systemen.

De verkoop van ons assortiment is gebaseerd op een visie, geselecteerde en goed opgeleide lokale partners die onze knowhow uitdragen en u een kwalitatieve service bieden met de nodige kennis van uw plaatselijke behoeften.